Adresa Noastra

Str. Litovoi Voievod, Nr. 38
Sector 2, Bucuresti

Activitati

Organizam anual evenimente destinate copiilor si parintilor cum ar fi Serbarea de Craciun si Serbarea de Vara, dar si activitati la care parintii participa alaturi de copii in cadrul gradinitei.

De asemenea, mergem cu prescolarii nostri, incarcati de daruri, in vizita la copiii mai putin norocosi care locuiesc in centre de plasament.

In programa scolara am inclus tot ceea ce este obligatoriu din punctul de vedere al Ministerului Educatiei Nationale. Mai mult decat atat insa, ne-am asigurat ca prin activitatile suplimentare pe care le vom face vom oferi fiecarui copil in parte posibilitatea de a se dezvolta in functie de aptitudinile pe care le are.

In cadrul activitatilor zilnice, copiii vor avea posibilitatea de a studia limba engleza cu profesorul de la clasa, dar oferim si posibilitatea de a urma un curs intensiv cu rezultate exceptionale ce se va desfasura de doua ori pe saptamana. In plus, in cadrul institutiei noastre, copiii pot studia limba germana si limba franceza, prin sedinte saptamanale. 


Alte activitati optionale/cursuri pe care le desfasuram in cadrul gradinitei (in functie de numarul inscrierilor) sunt: dezvoltare sociala si emotionala “Learn 2 B", dans, inot, patinaj, pictura cu nisip si autoaparare.

Aici grija pentru copii vine din suflet